Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)
Pune foaie de copt in tava
Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare
Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare
In galbenusuri pune praful de copt si amesteca
Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia
Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel
Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform
Presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca
Pune visinele in tava, uniform
coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt
Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca (daca poti)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult